Skip to content

Erik Pieterse

Mijn naam is Erik Pieterse in 2019 heb ik De Uitvaartplanners opgericht. Mijn werkgebied is Amsterdam en omstreken (Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen)

Na 20 jaar gewerkt te hebben in verschillende functies bij diverse verzekeraars, heb ik in 2014 de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan in de uitvaartbranche. Tijdens mijn periode als accountmanager bij diverse verzekeraars leerde ik veel over mensen en uiteraard over mijzelf. Ik ben een echt ‘mensenmens’, ondernemend en oplossingsgericht.

Ik heb diverse uitvaarten meegemaakt en in onze gesprekken met elkaar en anderen hierover kwam al snel naar voren dat daar vaak het persoonlijke aspect ontbrak. Juist dit staat bij De Uitvaartplanners centraal en heeft bij mij in mijn functie als accountmanager ook altijd centraal gestaan. U mag er dus gerust van uitgaan dat ook dit in onze dienstverlening optimaal geregeld is.

Met De Uitvaartplanners gaan wij de uitdaging aan om te laten zien hoe het anders kan, passend, persoonlijk en tegen een scherpe prijs!

0651217831