Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
58 berichten.
Diana uit Purmerend heeft geschreven op 25 oktober 2022 om 05:38
Zo blij dat Erik op mijn pad kwam 2 jaar geleden begon het en inmiddels al een paar uitvaarten verder zijn wij nog even blij met hem. Ook vrienden en familie zijn zeer positief over Erik In zo.n situatie ben je zo emotioneel en veel dingen moeten geregeld worden maar gelukkig neemt Erik veel uit handen natuurlijk in overleg en dat scheelt enorm Ik raad jullie UITVAARTPLANNER aan omdat Erik een Topper is in uitvaart en erg fijn zo.n persoonlijk contact en niet als een nummer gezien worden zoals de grote maatschappijen Erik bedankt weer voor de goede verloop van mijn moeder👍
m van dijk uit Amsterdam heeft geschreven op 24 oktober 2022 om 07:47
Meteen een goed gevoel tijdens het gesprek,Erik is een vriendelijke man die graag meedenkt,hij heeft de uitvaart van mijn moeder geweldig verzorgt ,kon niet beter,prijzen zijn duidelijk en betaalbaar. Ben blij dat wij na een zoektocht voor een uitvaart bij Erik terecht zijn gekomen hadden geen beter kunnen vinden.Bedankt Erik
Petra Scholte uit Almere heeft geschreven op 11 augustus 2022 om 05:55
Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam en Betaalbaar. Erik, dank je wel. Mede dankzij jou kijken wij terug op een prachtig afscheid van onze geliefde. Een hele dierbare herinnering.
Thiwa uit Hilversum heeft geschreven op 17 mei 2022 om 19:55
Erik was een fijne uitvaartplanner. Zelf heb ik dit nog nooit mee gemaakt dus het was voor mij een eerste keer dat ik hiermee te maken had. Ik zat ook met mijn handen in het haar ik wist niet waar ik moest beginnen, ik had mezelf opgegeven bij een site waar je dus blijkbaar plat gebeld kon worden. Erik was de eerste persoon die mij belde die middag en ik had gelijk al een fijn gevoel. Na overleg met mijn partner nam ik toen de gok dat hij mij hiermee ging helpen en hoopte op en fijne samenwerking. Gelukkig was dit ook zeker zo! Ik had het gevoel dat ik hem ten alle tijden kon bellen en als ik vragen had kon hij dit ook gauw beantwoorden. Hij was niet opdringerig en hielp mee met bedenken wat er allemaal mogelijk was. Mijn oma heeft nooit een uitvaartverzekering gehad dus we hadden een budget om te besteden. Om het verhaal kort te maken we hebben een hele fijne mooie uitvaart gehad die wij zeker niet vergeten. Heel erg bedankt voor alles Erik! Vriendelijk groet namens mijn familie uit Amstelveen.
Ilana uit Haarlem heeft geschreven op 2 mei 2022 om 08:32
Toen Erik binnenkwam hadden wij al binnen 5 min in de gaten dat het goed zat. Wat een prettig persoon. Zo toegankelijk en respectvol. Hij luisterde heel goed naar onze wensen. Drong niet aan op dingen die wij niet wilden hebben. Dacht goed mee. Stelde ons op ons gemak. Hij leverde ook wat wij hadden afgesproken en zelfs meer. Ik wilde hem nog aan het eind een knuffel geven maar dat zou niet gepast zijn geweest, maar dat gevoel zegt genoeg. Ik raad iedereen aan om voor De Uitvaartplanners te kiezen. Je zal niet teleurgesteld zijn! Bedankt en groetjes van Ilana ook namens Janica en Milka.
Misja Engelsman uit Diemen heeft geschreven op 15 april 2022 om 10:53
Mede dankzij Erik is de uitvaart van mijn vader prachtig verlopen. Ook de dagen ervoor hadden we regelmatig contact en kon ik met al mijn vragen bij hem terecht. Het eerste contact aan de telefoon was heel prettig, en voelde goed. Vandaar dat de keuze ook op de Uitvaartplanners is gevallen. Het gesprek bij mij thuis was heel fijn en duidelijk, ik wist precies waar ik aan toe was. Aan alle kleine details was gedacht, dat vond ik heel fijn. Ik zou Erik bij ieder die dat vraagt aanbevelen. Dankjewel!!!
Soey Thouw uit Amsterdam heeft geschreven op 15 april 2022 om 07:22
Zonder Erik's persoonlijke, gemoedelijke en rustige begeleiding had ik mijn geliefde nooit zo'n warm afscheid kunnen geven. Erik, veel dank dat je er altijd voor ons was. Mede namens de fam, Soey.
Marian & Adrie uit Amsterdam heeft geschreven op 20 januari 2022 om 11:56
Een begrafenis houdt zoveel meer in dan een afscheid. Wij willen Erik dan ook heel erg bedanken voor de rust, praktische aanpak en persoonlijk aandacht voor de uitvaart van onze moeder. In alles heeft het beantwoord aan onze wensen en kijken er met een mooi en warm gevoel op terug. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind van Door.
Nicole uit Diemen heeft geschreven op 23 december 2021 om 09:58
Namens mijn hele familie wil ik Erik hierbij bedanken voor het regelen van de begrafenis van mijn (bonus/stief) vader. Meerdere malen is hij bij mijn moeder langs geweest om alle mogelijkheden, details te bespreken, en vervolgens te checken of alles oké was. Alles is gegaan zoals wij het wensten. Ook hebben wij heel veel complimenten ontvangen van de gasten. Alle eer gaat naar Erik, hoe hij alles tot in de puntjes geregeld en met respect verzorgd heeft. Nogmaals dankjewel!!
Rien uit Amsterdam heeft geschreven op 9 december 2021 om 14:35
De uitvaart van mijn vrouw is onder leiding van Erik zeer goed verlopen. Vooraf goed overleg gehad waarbij Erik de mogelijkheden (veel) en onmogelijkheden (weinig) duidelijk uiteenzette. Hierdoor was het maken van keuzes niet moeilijk meer..
EricV uit Amsterdam heeft geschreven op 28 november 2021 om 15:02
We wisten dat het overlijden van mijn vader binnen afzienbare tijd zou plaatsvinden daarom had ik samen Erik al een gedetailleerd plan en een begroting gemaakt. De uitvaart is prima volgens plan verlopen en binnen budget. Kijk er met een heel goed gevoel op terug. Bedankt Erik!
Rini Suèr uit Amsterdam heeft geschreven op 20 november 2021 om 13:59
De familie en ik zijn Erik dankbaar voor het organiseren, begeleiden en verzorgen van mijn man. Vanaf de eerste afspraak had Erik mijn vertrouwen voor een mooie crematie. De samenwerking tussen mijn dochter en hem ging fantastisch en de manier waarop uiteindelijk alles realiteit werd, heeft diepe indruk op mij, mijn familie en vrienden gemaakt. Ook zij waren zeer te spreken over de locatie, de serene rust en de ontroerende uitvaart. Dank daarvoor.
Fam de Jong uit Haarlem heeft geschreven op 12 september 2021 om 07:47
Ik schrijf dit uit naam van ons allemaal – het hele gezin de jong . Wij willen Erik onze grote dank zeggen voor de voortreffelijke wijze waar op hij ons begeleid heeft in de voorbereiding en het organiseren van de uitvaart van onze vader . Hij luisterde goed naar onze wensen – gaf goede suggesties en was zeer behulpzaam. Wat heel prettig was in zo een turbulente en ook emotionele tijd . Hij organiseerde een hele mooie en warme en troostrijke uitvaart . Was met lach en een traan precies zoals wij wilde en mijn vader zeker. Wij kregen van veel mensen heel veel complimenten over de uitvaart. Erik Is echt de rots in de branding . En wij bevelen hem van harte aan aan ieder . Erik nogmaals grote dank voor alles Stefan de jong namens mijn moeder en ons hele gezin
Nelleke Buijs uit Krommenie heeft geschreven op 3 september 2021 om 10:37
Na 51 jaar liefde en leed overleed op 3 april jl. mijn lieve, stoere Piet. Allebei wars van opgelegde patronen. Erik heeft in nauwe samenwerking met onze goede vrienden een onvergetelijke uitvaart georganiseerd. In corornatijd op veilige wijze zo'n honderd mensen. Een echte "Piet en Nelleke"uitvaart waarvoor ik vijf maanden later nog altijd complimenten ontvang. Ook de nazorg is fijn.
T. Pang uit Amsterdam heeft geschreven op 29 augustus 2021 om 17:44
Moest voor het eerst uitvaart regelen en Erik heeft ons hierin op een professionele manier begeleid. Hij belde meteen nadat ik om een offerte vroeg en legde toen vriendelijk het proces uit en waar ik over moest nadenken. Zijn voorstel was transparant en gedetailleerd. Week geleden overleed mijn vader en nadat ik Erik belde stond hij binnen paar uur voor de deur. Hij was betrokken en respectvol, reageerde altijd snel maar gaf ons ook de tijd en ruimte. Dankzij hem is het een mooie uitvaart geworden en was alles naar onze wens.
Jolanda van de laar uit Amstelveen heeft geschreven op 27 augustus 2021 om 13:19
Het was een eervol uitvaart aan alles is gedacht ook de wensen van de nabestaanden wij hadden de familie kamer mijn moeder lag opgebaard zo mooi en rust gevend Deze uitvaart zal ik nooit vergeten Dank je wel Erik grote klasse
Jannie Kimmel uit Doorwerth heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 12:10
Het logo vind ik mooi en past bij de uitvaartplanners waar ik zeer tevreden over ben. Als ik terug denk aan de begrafenis van mijn dochter voelde ik medeleven ,warmte en persoonlijke betrokkenheid .
Francisca Kharchich- Bunink uit Amstelveen heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 09:46
Twee jaar geleden heeft Erik de uitvaart van mijn vader gedaan. Door onvoorziene omstandigheden moest ik alles zelf betalen. Geen verzekering niks. Eric heeft er alles aan gedaan voor mij en mijn familie om toch een waardig afscheid te creëren. Wat ben ik blij met hem! Gisteren helaas mijn oma moeten cremeren en ook weer Erik ingeschakeld. Zoals ik van hem gewend ben doet hij altijd even net dat ene stukje extra voor je. Een absolute aanrader! Zeer behulpzaam, rustig, discreet en meedenkend. Dankjewel Erik
Anita van Brummelen-Meerts uit Soesterberg heeft geschreven op 22 juni 2021 om 14:38
Erik heeft de uitvaart van mijn vader geregeld en er was niks niet goed alles was top en vol medeleven heel wat uitvaarten meegemaakt maar nog nooit iemand getroffen wie zo meeleeft en mee denkt. Lieve Erik super bedankt voor het regelen van een perfecte op mijn vader afgestemde uitvaart.
Diana vink uit Purmerend heeft geschreven op 19 mei 2021 om 15:25
Eric is een Topper hij heeft de crematie van mijn vader en schoonvader geregeld super open man met veel ervaring nogmaals bedankt Eric 👍