Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Marian & Adrie uit Amsterdam heeft geschreven op 20 januari 2022 om 11:56
Een begrafenis houdt zoveel meer in dan een afscheid. Wij willen Erik dan ook heel erg bedanken voor de rust, praktische aanpak en persoonlijk aandacht voor de uitvaart van onze moeder. In alles heeft het beantwoord aan onze wensen en kijken er met een mooi en warm gevoel op terug. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind van Door.
Nicole uit Diemen heeft geschreven op 23 december 2021 om 09:58
Namens mijn hele familie wil ik Erik hierbij bedanken voor het regelen van de begrafenis van mijn (bonus/stief) vader. Meerdere malen is hij bij mijn moeder langs geweest om alle mogelijkheden, details te bespreken, en vervolgens te checken of alles oké was. Alles is gegaan zoals wij het wensten. Ook hebben wij heel veel complimenten ontvangen van de gasten. Alle eer gaat naar Erik, hoe hij alles tot in de puntjes geregeld en met respect verzorgd heeft. Nogmaals dankjewel!!
Rien uit Amsterdam heeft geschreven op 9 december 2021 om 14:35
De uitvaart van mijn vrouw is onder leiding van Erik zeer goed verlopen. Vooraf goed overleg gehad waarbij Erik de mogelijkheden (veel) en onmogelijkheden (weinig) duidelijk uiteenzette. Hierdoor was het maken van keuzes niet moeilijk meer..
EricV uit Amsterdam heeft geschreven op 28 november 2021 om 15:02
We wisten dat het overlijden van mijn vader binnen afzienbare tijd zou plaatsvinden daarom had ik samen Erik al een gedetailleerd plan en een begroting gemaakt. De uitvaart is prima volgens plan verlopen en binnen budget. Kijk er met een heel goed gevoel op terug. Bedankt Erik!
Rini Suèr uit Amsterdam heeft geschreven op 20 november 2021 om 13:59
De familie en ik zijn Erik dankbaar voor het organiseren, begeleiden en verzorgen van mijn man. Vanaf de eerste afspraak had Erik mijn vertrouwen voor een mooie crematie. De samenwerking tussen mijn dochter en hem ging fantastisch en de manier waarop uiteindelijk alles realiteit werd, heeft diepe indruk op mij, mijn familie en vrienden gemaakt. Ook zij waren zeer te spreken over de locatie, de serene rust en de ontroerende uitvaart. Dank daarvoor.
Fam de Jong uit Haarlem heeft geschreven op 12 september 2021 om 07:47
Ik schrijf dit uit naam van ons allemaal – het hele gezin de jong . Wij willen Erik onze grote dank zeggen voor de voortreffelijke wijze waar op hij ons begeleid heeft in de voorbereiding en het organiseren van de uitvaart van onze vader . Hij luisterde goed naar onze wensen – gaf goede suggesties en was zeer behulpzaam. Wat heel prettig was in zo een turbulente en ook emotionele tijd . Hij organiseerde een hele mooie en warme en troostrijke uitvaart . Was met lach en een traan precies zoals wij wilde en mijn vader zeker. Wij kregen van veel mensen heel veel complimenten over de uitvaart. Erik Is echt de rots in de branding . En wij bevelen hem van harte aan aan ieder . Erik nogmaals grote dank voor alles Stefan de jong namens mijn moeder en ons hele gezin
Nelleke Buijs uit Krommenie heeft geschreven op 3 september 2021 om 10:37
Na 51 jaar liefde en leed overleed op 3 april jl. mijn lieve, stoere Piet. Allebei wars van opgelegde patronen. Erik heeft in nauwe samenwerking met onze goede vrienden een onvergetelijke uitvaart georganiseerd. In corornatijd op veilige wijze zo'n honderd mensen. Een echte "Piet en Nelleke"uitvaart waarvoor ik vijf maanden later nog altijd complimenten ontvang. Ook de nazorg is fijn.
T. Pang uit Amsterdam heeft geschreven op 29 augustus 2021 om 17:44
Moest voor het eerst uitvaart regelen en Erik heeft ons hierin op een professionele manier begeleid. Hij belde meteen nadat ik om een offerte vroeg en legde toen vriendelijk het proces uit en waar ik over moest nadenken. Zijn voorstel was transparant en gedetailleerd. Week geleden overleed mijn vader en nadat ik Erik belde stond hij binnen paar uur voor de deur. Hij was betrokken en respectvol, reageerde altijd snel maar gaf ons ook de tijd en ruimte. Dankzij hem is het een mooie uitvaart geworden en was alles naar onze wens.
Jolanda van de laar uit Amstelveen heeft geschreven op 27 augustus 2021 om 13:19
Het was een eervol uitvaart aan alles is gedacht ook de wensen van de nabestaanden wij hadden de familie kamer mijn moeder lag opgebaard zo mooi en rust gevend Deze uitvaart zal ik nooit vergeten Dank je wel Erik grote klasse
Jannie Kimmel uit Doorwerth heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 12:10
Het logo vind ik mooi en past bij de uitvaartplanners waar ik zeer tevreden over ben. Als ik terug denk aan de begrafenis van mijn dochter voelde ik medeleven ,warmte en persoonlijke betrokkenheid .
Francisca Kharchich- Bunink uit Amstelveen heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 09:46
Twee jaar geleden heeft Erik de uitvaart van mijn vader gedaan. Door onvoorziene omstandigheden moest ik alles zelf betalen. Geen verzekering niks. Eric heeft er alles aan gedaan voor mij en mijn familie om toch een waardig afscheid te creëren. Wat ben ik blij met hem! Gisteren helaas mijn oma moeten cremeren en ook weer Erik ingeschakeld. Zoals ik van hem gewend ben doet hij altijd even net dat ene stukje extra voor je. Een absolute aanrader! Zeer behulpzaam, rustig, discreet en meedenkend. Dankjewel Erik
Anita van Brummelen-Meerts uit Soesterberg heeft geschreven op 22 juni 2021 om 14:38
Erik heeft de uitvaart van mijn vader geregeld en er was niks niet goed alles was top en vol medeleven heel wat uitvaarten meegemaakt maar nog nooit iemand getroffen wie zo meeleeft en mee denkt. Lieve Erik super bedankt voor het regelen van een perfecte op mijn vader afgestemde uitvaart.
Diana vink uit Purmerend heeft geschreven op 19 mei 2021 om 15:25
Eric is een Topper hij heeft de crematie van mijn vader en schoonvader geregeld super open man met veel ervaring nogmaals bedankt Eric 👍
Dennis Eggermont uit Purmerend heeft geschreven op 19 mei 2021 om 14:46
Eric heeft voor mijn vader en schoonvader de uitvaart geregeld. In deze moeilijke tijd is het prettig dat Eric veel dingen uit handen neemt en alles goed regelt. Eric nogmaals bedankt voor de steun en het regelen van de uitvaart.
Peter uit Amsterdam heeft geschreven op 19 mei 2021 om 14:03
plezierig contact. Niet zo formeel. Erik deed zijn best ons niet op extra kosten jagen (geen kosten voor dragers kist, daar waren lieghebbers genoeg voor). Alles was goed geregeld na de nodige afstemming waar niet extra voor betaald hoefde te worden.
Guido Mulder uit Amstelveen heeft geschreven op 11 mei 2021 om 22:18
Erik heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. De persoonlijke manier waarop Erik je bijstaat in deze periode is heel fijn. Ook van onze vrienden en kennissen hebben we dit vernomen. Ik wil Erik dan ook bedanken voor zijn ondersteuning en begeleiding in dit droevige traject.
Sacha de Groot uit Amsterdam heeft geschreven op 23 april 2021 om 19:15
Erik heeft de uitvaart geregeld voor onze lieve Pim. Erik was vanaf de eerste minuut in het telefoongesprek zo’n fijn persoon om mee te werken. Hij was meelevend in de situatie en kwam met veel goede tips, waardoor het echt een prachtige uitvaart geworden is. Ook was Erik de hele periode bereikbaar en stond hij voor ons klaar. Van mijn familie en vrienden kreeg ik zulke positieve reacties hoe professioneel en toch warm Erik overkwam. Het was echt tot in de puntjes goed verzorgd.
Rosita boonekamp uit Purmerend heeft geschreven op 12 maart 2021 om 10:23
Eric en Pascha hebben de begrafenis van mij oma verzorgt was top tot in de puntjes geregeld alles kon niks was te veel van het begin tot het eind echt toppers kan ze iedereen aan bevelen en kwa kosten valt het mee top uitvaartplanners Jullie hebben de laatste wens van mij oma kunnen waarmaken Een trotse kleindochter
Hilda boonekamp uit Purmerend heeft geschreven op 12 maart 2021 om 10:17
Gister de begrafenis gehad van me moeder verzorgt door Erik en Pascha uitstekend en top verzorgt ik zou geen andere meer willen vanaf het begin tot het eind alles perfect geregeld verzorgt ik beveel ze aan iedereen aan
Henriette Zeegers uit Amsterdam heeft geschreven op 24 februari 2021 om 11:42
Het was een ingetogen en uiterst discrete crematie mede dankzij de toegewijde begeleiding van Erik. Geen enkel commentaar als alleen maar lof, altijd bereikbaar, met alles werd rekening gehouden, niets was een probleem. Mocht het ineens gebeuren dat je hier mee te maken krijgt, is Erik een absolute aanrader, nogmaals dank Erik.