Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
David Bruijn uit Heemskerk heeft geschreven op 20 april 2020 om 14:42:
Wij zijn erg blij met alle goede zorgen van Marion van de Uitvaartplanners. Alles is echt helemaal super geregeld en ze kwam regelmatig over de vloer om alle zaken keurig netjes te regelen. Heel fijn om te zien hoe zij mijn moeder de nodige steun kan bieden tijdens het eerste rouwproces bij het overlijden van mijn vader. Ik kan de uitvaart planners van harte aanbevelen. Ze denken overal in mee en zijn tegelijk een steun en toeverlaat!
Ingrid uit Hoorn heeft geschreven op 30 maart 2020 om 14:17:
Erik heeft met zijn vriendelijke en rustige aard het afscheid van mijn geliefde man perfect begeleid. Van A tot Z. Met aandacht en zorg voor een warm en persoonlijk afscheid. Ik kan de Uitvaartplanners van harte aanbevelen.
Chantal uit Haarlem heeft geschreven op 25 maart 2020 om 19:06:
Familie hart Mensen wat zijn dit TOPPERS op 25-02-2020 Is onze vader/ schoonvader overleden Ik belde erik vroeg in de ochtend op om te vragen ons bij te staan en er was geen twijffel maar ja . En hij ging gelijk aan de slag voor ons Wat zijn wij dankbaar voor alle goede hulp en zorgen die Erik ons gegeven heb bij het verzorgenvan de uitvaart . van onze man vader en schoonvader . Bij het eerste telfoontje stond jij al binnen 1 uur bij ons op de stoep om ons bij de staan . Het snelle handelen van erik de goede communicatie het meedenken met ons in de tijd van rouwen . In een woord wauw fantastische diensten heb jij voor ons geleverd niks was te gek of te veel. Nog maals willen wij jou super bedanken voor het goede werk dat je voor ons heb geleverd. Ik zeg mensen dit zijn mensen mensen en geen beesten die over de rug van een overledenen willen verdienen . De uitvaart planners zijn er echt voor de nabestaande . Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van hun diensten Groeten familie hart uit haarlem
Familie Zwart uit Amsterdam heeft geschreven op 20 maart 2020 om 14:59:
Marion heeft het fantastisch gedaan, van de kennismaking tot crematie . In alles vormde ze een rustpunt en grote steun , Ze voelde als familie. We zijn haar heel dankbaar. Ze blijft altijd in ons hart! Familie Zwart .
annet uit purmerend heeft geschreven op 24 februari 2020 om 10:57:
Marion heeft ons goed begeleid voor en na het overlijden van onze moeder. Het voelde meteen goed toen ze mij opbelde. De offerte was duidelijk en overzichtelijk en een mooie prijs zoals mijn moeder wilde. De uitvaart was erg mooi en dat sterkt ons in het verlies van onze moeder. Het was allemaal erg top geregeld. Bedankt Marion
J.M.Bot uit wervershoof heeft geschreven op 18 februari 2020 om 14:00:
Marion het was top geregeld ,Ik raad het andere ook aan .Je bent een goede steun voor Mij en de kinderen geweest. Nogmaals het was top.
P. Zijlstra uit Purmerend heeft geschreven op 15 januari 2020 om 12:30:
Beste Marion, heel veel succes met je onderneming. Vorig jaar was je voor mij een grote steun, en ik weet dat iedereen bij je op het juiste adres komt voor het regelen van een mooie uitvaart. Ik denk dat papa het heel mooi had gevonden allemaal. Vele groeten ook van mijn man Ph.
Bob, Mona en Mitzy Nieuwenhuizen uit Hippolytushoef, Spijkenisse, Frankrijk heeft geschreven op 13 januari 2020 om 19:26:
Omdat het er naar uitzag dat het niet goed ging met moeders is ruim van tevoren contact gezocht met diverse uitvaartbegeleiders. De uitvaartplanners staken er met kop en schouders bovenuit. De manier van benadering aan ons, rustig en met respect voor de wensen en het duidelijke prijsplaatje, Ook niet onbelangrijk. Wat is het prettig om slechts een telefoontje te plegen naar Marion als het vervelende moment van overlijden zich voordoet. Dan gaat zij aan de slag en ontzorgde ons. Wij hadden het volledige vertrouwen in Marion en stelde ons gerust. Niet haasten, rustig aan, was een veelgehoorde zin van haar. Ze is een schat en vaders heeft al aangegeven, dat als het zijn tijd is, dat hij haar graag als uitvaartbegeleider heeft. Voelt natuurlijk beetje vreemd als vaders dat zegt, maar het is goed. Wij geven Marion het volledige vertrouwen als het zover is.
Familie Koorenhof uit Amsterdam en Almere heeft geschreven op 13 januari 2020 om 15:19:
Erik heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder/schoonmoeder. Er komt zoveel op je af na het overlijden van een dierbare. Dankzij de betrokkenheid en begeleiding van Erik kan de familie terugkijken op een mooie verzorgde uitvaart. Wij zijn hem daarvoor erg dankbaar.
Huib en Brenda uit Velserboek heeft geschreven op 30 december 2019 om 20:30:
Vorige week heeft Erik het afscheid van onze (schoon)vader begeleid. Erik is een ontzettende vriendelijke man die in een situatie waarin er verschrikkelijk veel geregeld moest worden alle rust bewaarde en ons heel fijn heeft begeleid. Erik kan goed luisteren en was onze steun en toeverlaat. We hebben een mooi en bijzonder afscheid gehad mede dankzij Erik.
Renate uit Purmerend heeft geschreven op 22 december 2019 om 10:23:
Marion is een bijzonder warme persoonlijkheid met ontzettend veel respect voor de overledene en de nabestaanden. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij op een hele mooie en intieme manier afscheid konden nemen van papa. Het thema zee, waar mijn vader zo van hield, is zo mooi neergezet en de locatie overtrof alles. Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken. Marion heeft ons op alle mogelijke manieren ontzorgd. De transparante manier van werken is ook heel prettig. Alle kosten worden netjes besproken en je komt niet voor verrassingen te staan. Als je net een dierbare bent verloren wil je daar ook niet zo mee bezig zijn en dat vertrouwen was er gelijk. Ik hoop dat het nog heel lang duurt voordat we Marion zakelijk weer nodig hebben maar dan maken we zeker weer gebruik van haar diensten.
Inge heeft geschreven op 18 december 2019 om 14:34:
Pas heeft Erik de uitvaart van mijn moeder geregeld wat een fijne man meedenkend zorgzaam en met gevoel heeft hij alles geregeld het had niet beter gekund het leek of we elkaar al kende zo warm en vriendelijk en altijd bereikbaar nogmaals mijn dank Erik
Ingeborgh uit CASTRICUM heeft geschreven op 18 december 2019 om 08:15:
De site ziet er mooi sereen uit en is overzichtelijk. Indien nodig ga ik aan je denken. Alle succes!
Jannie van der Wal-Bekooy uit Sassenheim heeft geschreven op 17 december 2019 om 19:26:
De kinderen en ik zijn zowel Erik als Marion nog steeds dankbaar voor hun hulp, begeleiding en steun om de uitvaart van onze geliefde echtgenoot/vader tot een heel warm, persoonlijk en bijzonder afscheid te maken! Wij kijken met veel liefde hier op terug en putten hier zeker troost uit! Daarnaast hebben zij ook de uitvaartdienst van mijn moeder eveneens tot volle tevredenheid verzorgd! Ik kan deze warme, betrokken mensen met passie voor hun werk, dus van harte aan bevelen!